ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Ισραηλινοί ανατίναξαν τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Ο Τόμας Μπάρακ πήρε το μέρος των Τούρκων κατά του Ισραήλ
Αυστηρή προειδοποίηση ΥΠΕΞ Ισραήλ για τη δολοφονία Ελληνορθόδοξου (Ρωμιού) στη Συρία
Γιατί οι Ισραηλινοί ανατίναξαν την τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Τι είπε ο Νετανιάχου
«Κοτούλες» (ή μάλλον... γαλοπούλες) οι Τούρκοι μετά τις ισραηλινές βόμβες που έφαγαν στη Β/Δ Συρία - Θρασύδειλοι με ρόμπες
Politico: Η Ελλάδα «σαμποτάρει» τα σχέδιά της για το brain drain - Πώς κατέρρευσε το πρόγραμμα των 80 εκατ. ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε 11 συλλήψεις έχουν προχωρήσει οι αρχές μετά την καταγγελία 20χρονης για ομαδικό βιασμό της στον χώρο στάθμευσης εμπορικού κέντρου.
Το θύμα, όπως ανέφερε, δέχτηκε επίθεση από 7 άντρες ενώ περίμενε το λεωφορείο μετά τα ψώνια που είχε κάνει για την Ημέρα της Μητέρας. Οι 11 συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση, με τις αρχές να ερευνούν τον άγριο βιασμό που έγινε στις 6 Μαρτίου.
Ο φριχτός ομαδικός βιασμός έγινε στον χώρο στάθμευσης του Bluewater κοντά στο Dartford στο Κεντ, μέχρι πρότινος το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Βρετανίας. “Η αστυνομία του Κεντ ερευνά την καταγγελία 20χρονης που αναφέρει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά σε χώρο στάθμευσης στο Bluewater. Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ερευνών έχουν γίνει 11 συλλήψεις”.
Εκπρόσωπος του εμπορικού κέντρου Bluewater σημείωσε ότι δεν γίνεται να σχολιάσουν για μια έρευνα σε εξέλιξη, τονίζοντας πως η ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών τους είναι ύψιστη προτεραιότητά τους.























































