ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Ανίκα Μπράιτχαρτ, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Μνημόνιο,


















































Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα
Διάσωση νεαρής Γιαζίντι μετά από 11 χρόνια σκλαβιάς στα χέρια του ISIS
ΔΣΑ: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η υπόθεση των υποκλοπών - Καταπέλτης κατά Τζαβέλλα
Ο Μπαχτσελί απείλησε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Γαλλία - «Περικυκλώνουν την Τουρκία» ούρλιαζε ο μαφιόζος φασίστας
Στην Ινδία το «κυνήγι» της Diet Coke: Πάρτι και μαύρη αγορά λόγω του πολέμου στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη θέση του προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ ότι το Eurogroup θα συνεδριάσει εκτάκτως για την Ελλάδα τη Μ. Πέμπτη, μόνο εάν υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, επανέλαβε η εκπρόσωπος της Κομισιόν, Ανίκα Μπράιτχαρτ.
Επίσης τόνισε ότι είναι πρώιμος ο όποιος σχολιασμός για την πορεία των διαπραγματεύσεων όσον αφορά τα προληπτικά μέτρα, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη.
Σημειώνεται ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους δανειστές συνεχίστηκαν καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, με την κυβέρνηση πάντως να εμφανίζεται αισιόδοξη ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή για να κλείσει έγκαιρα η αξιολόγηση.
























































