ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από το ΝΑΤ είχε κατασχεθεί το «Παναγία Τήνου», το γνωστό στις Δυτικές Κυκλάδες «Άγιος Γεώργιος» που βρίσκεται δεμένο και βυθίζεται στον Άγιο Διονύσιο, στον Πειραιά.
Συγκεκριμένα το ΝΑΤ ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση το Δεκέμβριο του 2015: «Το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο – Ν.Α.Τ. προέβη στην αναγκαστική κατάσχεση του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ (πρώην ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ) Ν.Π. 9913, σύμφωνα με τις κείμενες περί ΝΑΤ διατάξεις, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Στην συνέχεια θα προχωρήσει στον εκπλειστηριασμό του εν λόγω πλοίου προκειμένου να εισπράξει τις οφειλόμενες εισφορές, ασκώντας παράλληλα όλα τα προβλεπόμενα εκ του νόμου δικαιώματα του».
Το πλοίο βυθίζεται στο χειρότερο δυνατό σημείο του λιμανιού του Πειραιά καθώς βρίσκεται μεταξύ των προβλήτων που προσορμούν οι γραμμές της Κρήτης και οι γραμμές των Κυκλάδων.























































