ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απεργία, Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία,


















































Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης «άδειασε» τον Μαμντάνι για το ταξίδι της γυναίκας του στη Μέση Ανατολή
Δούναβης: Βρέθηκαν σκελετοί Γερμανών στρατιωτών του 1945 πάνω σε μοτοσικλέτα
Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι που διέμενε
Ρωσία: Κινέζοι εργάτες υποχρέωσαν τις Δυνάμεις Ασφαλείας σε υποχώρηση
Η Χαμάς φυλακίζει και βασανίζει Γαζαίους ακόμα και γυναίκες και παιδιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε τετραήμερη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από τις 06:00 την Παρασκευή το πρωί έως στις 06:00 το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου προχωρά η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, όπως αποφασίστηκε σε έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της.
Το πρώτο αίτημα των απεργών είναι η απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, το οποίο εισάγεται αύριο στη Βουλή και προγραμματίζεται να ψηφιστεί το βράδυ της Κυριακής.
Στην ανακοίνωσή της η ΠΝΟ τονίζει πως οι κινητοποιήσεις της γίνονται «με προοπτική κλιμάκωσης» ενώ για σήμερα έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά στις 12:00 το μεσημέρι απέναντι από τον Αγ. Διονύσιο και καλεί τους Έλληνες ναυτικούς μαζικά και δυναμικά να διατρανώσουν τη θέλησή τους και να υψώσουν το ανάστημά του ενάντια στο εν λόγω νομοσχέδιο.
Τα ναυτεργατικά σωματεία, Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ), Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής (ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ), Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων (ΠΕΕΜΑΓΕΝ), Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών-Ναυαγοσωστικών (ΠΕΠΡΝ) και Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ ΠΕΣ/ΝΑΤ έχουν προγραμματίσει για αύριο απεργιακή προσυγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη.























































