ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
Το ισραηλινό πυροβολικό βομβάρδισε στόχους στη νότια Συρία
Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη σε ποδηλατόδρομο και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αίσθηση προκαλεί εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί στο 3ο Γενικό Λύκειο Νέας Ιωνίας, καθώς ένας από τους στόχους της είναι να καταστούν οι μαθητές “κοινωνοί του Μνημονίου“.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekfrasi.net, ανάμεσα στους στόχους του εκπαιδευτικούς προγράμματος, στο πλαίσιο του οποίου γίνεται η εκδήωση, συμπεριλαμβάνονται:
1. Να γνωρίσουν οι μαθητές τον ρόλο, τις αρμοδιότητες και τις λειτουργίες των θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
2. Να καταστούν κοινωνοί του Μνημονίου Συνεννόησης για το τριετές πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας.
3. Να κατανοήσουν τη θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τη σχέση της με τους ευρωπαίους εταίρους.
4. Να ευαισθητοποιηθούν στο ζήτημα της εξόδου της χώρας από την οικονομική κρίση
Το πρόγραμμα έχει τίτλο «Μαθαίνω για τους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς, το Δ.Ν.Τ. και το Νέο Πρόγραμμα Στήριξης και Σταθερότητας της Ελληνικής Οικονομίας» και υλοποιείται «από μαθητές της Β΄ τάξης του 3ου Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Νέας Ιωνίας στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων του ΥΠ.Π.Ε.Θ. για το σχολικό έτος 2015-2016».























































