ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ειδομένη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Συνθήκη Σένγκεν,


















































Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένταση επικράτησε στην Ειδομένη, όταν συγκρούστηκαν Πακιστανοί και Αφγανοί μετανάστες, πετώντας πέτρες και διάφορα αντικείμενα. Η Αστυνομία παρενέβη κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών.
Από τον πετροπόλεμο τραυματίστηκε ένας πρόσφυγας, τον οποίο οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα παρέπεμψαν στο Πολυιατρείο Πολυκάστρου για ράμματα.
Σήμερα έχουν αναχωρήσει από την Ειδομένη ένα λεωφορείο κι ένα βαν για το κέντρο φιλοξενίας στα Λαγκαδίκια κι ένα ακόμη λεωφορείο για Πιερία.























































