ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ξεκίνησαν να καταπνίξουν την εξέγερση στο Κραματόρσκ της ανατολικής Ουκρανίας, Μεγάλη Τετάρτη και τώρα αποχωρούν δίχως να έχουν ρίξει ούτε μια σφαίρα.
Ο λόγος για τα ουκρανικά στρατεύματα που πάνω σε άρματα μάχης κινήθηκαν, υπό τις εντολές του Κιέβου, να πατάξουν τους ρωσόφιλους αυτονομιστές.
Ωστόσο, οι μαζικές συγκεντρώσεις κατοίκων, γύρω από τα στρατιωτικά κονβόι, όχι μόνο μόνο ακινητοποίησαν τα στρατεύματα αλλά και οι κουβέντες που άνοιξαν, οι πολίτες με τους στρατιώτες, είχαν σαν αποτέλεσμα οι πολεμικές επιχειρήσεις να ματαιωθούν.
Πολλοί μάλιστα Ουκρανοί στρατιώτες αυτομόλησαν, άλλοι χαμήλωσαν τα όπλα τους και έφυγαν.
Τώρα, απ΄ ό,τι πληροφορούμαστε από τα social media, αποχωρούν και οι τελευταίες μονάδες υπό τις επευφημίες του πλήθους.
Δείτε το βίντεο από το Vine:























































