ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Τζιτζικώστας, Ειδομένη, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Συνθήκη Σένγκεν,


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μηνυτήρια αναφορά για την κατάσταση που επικρατεί στον άτυπο καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών στην Ειδομένη, στο Κιλκίς και στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας κατέθεσε ενώπιον της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Βρήκε τρόπο να επανέλθει στο προσκήνιο και είναι πιο εμφανές από οτιδήποτε άλλο…
Στην αναφορά, που έρχεται ως συνέχεια ανάλογων μηνύσεων που έχουν κατατεθεί το προηγούμενο διάστημα, όπως για παράδειγμα από κατοίκους της Ειδομένης, το δήμαρχο Παιονίας κ.ά., ο Απ. Τζιτζικώστας θέτει κυρίως τα ζητήματα της δημόσιας ασφάλειας και υγείας, όπως επίσης τον αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής Ελλάδας- ΠΓΔΜ εδώ και περίπου δύο μήνες, ενώ ζητά την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για αξιόποινες πράξεις που διαπράττονται.
Σε δηλώσεις του κατά την αποχώρησή του από το δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης (κι αφού προηγήθηκε ολιγόλεπτη συνάντηση με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης Ειρήνη Αποστόλου), ο Απ. Τζιτζικώστας ζήτησε για άλλη μία φορά από την ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει στην άμεση εκκένωση της Ειδομένης και στον αναλογικό επιμερισμό του προσφυγικού πληθυσμού σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, τονίζοντας ότι δεν μπορεί η Κεντρική Μακεδονία να σηκώνει όλο το βάρος του προσφυγικού ζητήματος.
























































