ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Μαρτίνης, Ερρίκος Ντυνάν,


















































Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Ιμπραήμ Καραγκιούλ: Η Τουρκία πρέπει να κατακτήσει Συρία, Λίβανο, Παλαιστίνη και το Ισραήλ να καταστραφεί - «Όποιος συμμαχεί με το
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΗΠΑ: Το παρασκήνιο της κλιμακούμενης σύγκρουσης μεταξύ του Υπουργού Πολέμου Χέγκσεθ και του Υπουργού Στρατού Ντρίσκολ
Ιρανικό ταχύπλοο επιτέθηκε σε ελληνικών συμφερόντων πλοίο στα ανοικτά των ακτών του Ομάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέας Μαρτίνης για τη «μίζα» ύψους 3,2 εκατομμυρίων γερμανικών μάρκων, που φέρεται να έλαβε για την υπογραφή σύμβασης του ιδρύματος με την εταιρία «Hospitalia International».
Ο κατηγορούμενος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ενώπιον των ανακριτών διαφθοράς φέρεται να υποστήριξε ότι τα χρήματα είναι νόμιμα και φορολογημένα.
Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος του Γεωργία, που επίσης απολογήθηκε σήμερα, φέρονται να ισχυρίστηκαν ότι τα ποσά που έχουν εντοπιστεί από τις αρχές δεν αντιστοιχούν σε αυτά που αναφέρονται στο κατηγορητήριο, καθώς και ότι προέρχονται από την οικογενειακή περιουσία της Γεωργίας Μαρτίνη.
Μάλιστα, επικαλέσθηκαν ότι μέρος των χρημάτων αποτελούσε αμοιβή του δικηγόρου Αθήνας, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση.
Την ίδια ώρα, ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της η σύζυγός του Γεωργία Μαρτίνη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της δύο φορές το μήνα, καθώς και της καταβολής εγγύσης ύψους 600 χιλ. ευρώ.























































