ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ατομική Βόμβα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιαπωνία, Μπάρακ Ομπάμα, Χιροσίμα,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» - «Δεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε εκδήλωση στη Χιροσίμα θα παραστεί την Παρασκευή ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος θα είναι ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που θα επισκεφθεί το σημείο μετά τη ρίψη της ατομικής βόμβας το 1945.
Σύμφωνα με το ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων Kyodo, παρόντες στο μνημείο της Χιροσίμα θα είναι και τρεις επιζώντες του βομβαρδισμού.
Ο Ομπάμα έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ζητήσει συγγνώμη ή θα ανοίξει συζήτηση για το αν οι ρίψεις ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι ήταν δικαιολογημένες, αλλά θα αποτίσει φόρο τιμής σε όσους έχασαν τη ζωή τους στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Τον Αμερικανό πρόεδρο θα συνοδεύσει στο μνημείο ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε.























































