ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζήτημα δύο εβδομάδων η εκταμίευση της δόσης των 7,5 δισ. ευρώ

Ζήτημα δύο εβδομάδων η εκταμίευση της δόσης των 7,5 δισ. ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ζήτημα δύο – τριών εβδομάδων θεωρείται πλέον, η εκταμίευση της υποδόσης των 7,5 δισ. ευρώ, μετά την επιτυχή διευθέτηση και των τελευταίων «ουρών» της πρώτης αξιολόγησης.

Πηγές της κυβέρνησης διευκρινίζουν ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής, τετράωρης τηλεδιάσκεψης με τους θεσμούς, «έκλεισε» το σύνολο των ανοιχτών ζητημάτων.

Μοναδική εξαίρεση συνιστούν τα «κόκκινα δάνεια». Ωστόσο, οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι οι σχετικές εκκρεμότητες είναι διαδικαστικού και νομικού περιεχομένου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έως την εκταμίευση της υποδόσης των 7,5 δισ. ευρώ, πρέπει να μεσολαβήσει τόσο η θετική εισήγηση του διοικητικού συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), όσο και η ψηφοφορία στα Κοινοβούλια πέντε κρατών – μελών της Ε.Ε., μεταξύ των οποίων και της Γερμανίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας υπογράμμισε στον Άντριους Κουμπίλιους «τις πάγιες ελληνικές θέσεις ως προς τα κριτήρια επιλεξιμότητας» στο «SAFE»

Κάλας: Έκπληξη για τη χρονική στιγμή της αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Γερμανία

Ο απολογισμός της Λευκωσίας μετά την άτυπη Σύνοδο Κορυφής – Χριστοδουλίδης: «Είμαι περήφανος για τη χώρα μας»

POLITICO: 13 πράγματα που μάθαμε στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στην Κύπρο

Διχασμένη η ΕΕ για την αναστολή της συμφωνίας με το Ισραήλ: Ισπανία και Ιρλανδία πιέζουν για ανάληψη δράσης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...