ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρότες, Κινητοποιήσεις, Μπλόκα Αγροτών, Νίκος Παρασκευόπουλος, Υπουργείο Δικαιοσύνης,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ρύθμιση για την παραγραφή υπό όρους των αδικημάτων που τελέσθηκαν κατά τις αγροτικές κινητοποιήσεις, προανήγγειλε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.
Ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας, ο οποίος κατέθεσε την σχετική ερώτηση, επεσήμανε ότι τις επόμενες ημέρες έχουν προγραμματιστεί δίκες και έχουν κληθεί αγρότες για κατάθεση. Υπενθύμισε ακόμη πως η αμνήστευση ήταν δέσμευση του Πρωθυπουργού κατά την συνάντηση που είχε με τους αγρότες.
Από την πλευρά του ο υπουργός Δικαιοσύνης υπογράμμισε ότι μειώθηκε η ποινή για την παρακώλυση συγκοινωνιών και πλέον είναι πιο εύκολο η Βουλή να εξετάσει το ζήτημα της παραγραφής υπό τους όρους που θέτουν οι αποφάσεις του ΣτΕ.
























































