Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φάμελλος: Δεν μπαίνει θέμα δημοψηφίσματος

Φάμελλος: Δεν μπαίνει θέμα δημοψηφίσματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Δεν μπαίνει θέμα δημοψηφίσματος για την συνταγματική αναθεώρηση. Άλλο πράγμα ειπώθηκε από την Όλγα Γεροβασίλη», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος σχολιάζοντας τη δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Ειπώθηκε ότι στα περιεχόμενα της συζήτησης για την συνταγματική αναθεώρηση θα είναι ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, η χρήση και η αξία των δημοψηφισμάτων για τα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα και ο εκλογικός νόμος με απλή αναλογική. Αυτά απαιτούν συνταγματική αναθεώρηση, η οποία θα ανοίξει δομημένα με εισήγηση και με συνταγματολόγους τον Ιούλιο και θα ζητήσουμε από το πολιτικό σύστημα και τα πολιτικά κόμματα να πάρουν θέση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φάμελλος μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική του ΑΝΤ1.

Στην ερώτηση εάν υπάρχει ενδεχόμενο διεξαγωγής δημοψηφίσματος ο ίδιος απάντησε: «Αυτό μπήκε στη συζήτηση χωρίς να υπάρχει ως θέμα από την κυβέρνηση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο εκπρόσωπος των Κούρδων της Συρίας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Συνταγματικός φλόμος

Κ. Τσουκαλάς για Συνταγματική Αναθεώρηση: Δεν δίνουμε λευκή επιταγή στην κυβέρνηση

Μητσοτάκης: Εάν δεν υπάρχει πλειοψηφία, το πρώτο κόμμα οφείλει να διερευνήσει τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης

Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,5% η ΝΔ – Απογοήτευση, οργή και ανασφάλεια για το 90% της κοινωνίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...