ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ξεκίνησε και επισήμως το πρόγραμμα αγοράς εταιρικών ομολόγων (CSPP) από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης (QE).
Το νέο μέτρο της ΕΚΤ, το οποίο είχε προαναγγελθεί από τον Μάριο Ντράγκι τον περασμένο Μάρτιο, προβλέπει την αγορά ομολόγων διάφορων ευρωπαϊκών εταιρειών, με πολύ χαμηλά επιτόκια.
Πρόκειται για εταιρείες οι οποίες βρίσκονται στην «επενδυτική βαθμίδα» των διεθνών οίκων αξιολόγησης και οι οποίες, εκδίδουν ομόλογα σε ευρώ.
Οι κλάδοι, οι οποίοι θα επωφεληθούν περισσότερο από το πρόγραμμα της ΕΚΤ, είναι της κοινής ωφέλειας, των καταναλωτικών αγαθών και των τηλεπικοινωνιών.
Σύμφωνα με το Reuters, μέχρι στιγμής, η ΕΚΤ έχει προβεί στην αγορά πενταετών ομολόγων από τον κλάδο των εταιρειών κοινής ωφέλειας.






















































