Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκρηξη βόμβας έξω από τουρκικό αστυνομικό τμήμα (βίντεο)

Έκρηξη βόμβας έξω από τουρκικό αστυνομικό τμήμα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα αυτοκίνητο βόμβα εξερράγη έξω από αστυνομικό τμήμα στην επαρχία Μαρντίν της νοτιοανατολικής Τουρκίας την Τετάρτη, σκοτώνοντας 3 και τραυματίζοντας 30.

Η βομβιστική επίθεση έγινε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Μιντιάτ κοντά στα σύνορα με τη Συρία.

Αν και καμία οργάνωση δεν ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ κατηγόρησε το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) ότι ευθύνεται για την επίθεση.

mardin2 Το αστυνομικό τμήμα της Μιντιάτ μετά τη βομβιστική επίθεση.

“Η σημερινή τρομοκρατική επίθεση στη Μιντιάτ στοίχισε τις ζωές ενός αστυνομικού και δύο πολιτών. Τριάντα άνθρωποι τραυματίστηκαν, πέντε εξ αυτών σοβαρά. Ένας δολοφόνος του PKK βρίσκεται πίσω από αυτό, πράγμα που δεν μας εκπλήσσει. θα συνεχίσουμε να πολεμάμε τους τρομοκράτες μέχρι να εξαλείψουμε την τρομοκρατία στη χώρα μας”, είπε ο Γιλντιρίμ μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Η βομβιστική επίθεση της Τετάρτης έγινε μια ημέρα μετά την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, όπου σκοτώθηκαν 11 άνθρωποι εκ των οποίων οι 7 αστυνομικοί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου: Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρος «είμαστε προσηλωμένοι και ικανοί να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας»

Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ

Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία – Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό

Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία – Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο

Η Ημέρα Εκπαίδευσης στην Τουρκική Γλώσσα γιορτάστηκε στα Σκόπια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr