ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το βαρελότο έριξε άγνωστος, στο προαύλιο του Ιερού Ναού Παναγίας του Ακάθιστου Ύμνου, την ώρα της Ανάστασης. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ατόμου.
Τρεις τουρίστες από τις ΗΠΑ και ένας Έλληνας τραυματίσθηκαν σοβαρά από βαρελότο στην Οία της Σαντορίνης το βράδυ της Ανάστασης, ενώ άλλοι τρεις τη γλίτωσαν με ελαφρότερα τραύματα.
Ένας από τους σοβαρά τραυματίες φέρει τραύματα στο μάτι, ένας άλλος στα πόδια και οι υπόλοιποι φέρουν τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός τους.
Και οι τέσσερις μεταφέρθηκαν το βράδυ του Σαββάτου με ιδιωτικό αεροσκάφος από τη Σαντορίνη στο Ηράκλειο και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, από την ίδια έκρηξη του βαρελότου σε εκκλησία της Οίας, τραυματίστηκαν άλλα τρία άτομα, αλλά δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο καθώς είχαν ελαφρότερα τραύματα.























































