ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Σαλαγιάννης, ΠΑΣΟΚ,


















































Jerusalem Post-Ανάλυση: Το Κέρας της Αφρικής αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στα παιχνίδια ισχύος της Μέσης Ανατολής
Ο Τραμπ εξετάζει το αδιανόητο: Χερσαία στρατεύματα σε ιρανικό έδαφος
Στα πρόθυρα κατάρρευσης η άτυπη εκεχειρία Σαουδικής Αραβίας και Χούτι
Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου
Ιράν προς Χούτι: Προετοιμαστείτε να αποκλείσετε την Ερυθρά Θάλασσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε φυλάκιση 6 μηνών καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης ο Νικόλαος Σαλαγιάννης, γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, για μη καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών στην τελευταία υπάλληλο της Ν.Ε. Λέσβου του κόμματος.
Ο πρώην βουλευτής Καρδίτσας και πρώην υφυπουργός, ανέλαβε τη γενική διεύθυνση του κόμματος, στη θέση του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, το 2012.
Σε βάρος του ΠΑΣΟΚ εκκρεμεί απόφαση ασφαλιστικών μέτρων δικαστηρίου της Μυτιλήνης που επιδικάζει σε βάρος του ποσό 24.000 ευρώ για αποδοχές που δεν καταβλήθηκαν έως το τέλος του 2013.
Η υπάλληλος έχει προβεί σε επίσχεση εργασίας αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν την απολύει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει εργασία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες διακανονισμού των οφειλομένων.
























































