ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Σαλαγιάννης, ΠΑΣΟΚ,


















































Πληροφοριοδότης για τα UFO ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ έχουν υπό κυβερνητική κράτηση σορούς από 4 διαφορετικά είδη εξωγήινων από καταρριφθέντα
Πιθανώς κινεζικής κατασκευής ο φορητός πύραυλος με τον οποίο καταρρίφθηκε το αμερικανικό μαχητικό πάνω από το Ιράν
Ο Νίκος Δένδιας ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ Γλέζο και Σάντα που κατέβασαν τη σβάστικα από την Ακρόπολη
Η Ελευθερία Ελευθερίου υποδέχεται το καλοκαίρι στη Λευκάδα
Στον ΣΚΑΪ η Λένα Φλυτζάνη παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε φυλάκιση 6 μηνών καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης ο Νικόλαος Σαλαγιάννης, γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, για μη καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών στην τελευταία υπάλληλο της Ν.Ε. Λέσβου του κόμματος.
Ο πρώην βουλευτής Καρδίτσας και πρώην υφυπουργός, ανέλαβε τη γενική διεύθυνση του κόμματος, στη θέση του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, το 2012.
Σε βάρος του ΠΑΣΟΚ εκκρεμεί απόφαση ασφαλιστικών μέτρων δικαστηρίου της Μυτιλήνης που επιδικάζει σε βάρος του ποσό 24.000 ευρώ για αποδοχές που δεν καταβλήθηκαν έως το τέλος του 2013.
Η υπάλληλος έχει προβεί σε επίσχεση εργασίας αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν την απολύει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει εργασία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες διακανονισμού των οφειλομένων.
























































