ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοψήφισμα, Ελευθεροτεκτονισμός, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ιταλία, Λέγκα του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι,


















































Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θα ήθελα η Ιταλία να ελέγξει και πάλι το νόμισμά της, τις τράπεζες, την γεωργία, την αλιεία, το εμπόριο και τα σύνορά της, δήλωσε ο γραμματέας της εθνικιστικής δεξιάς Λέγκας του Βορρά Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη της Πάρμα.
«Το ότι αφήσαμε να μας διοικήσουν άλλοι, μασόνοι, γραφειοκράτες και άνθρωποι της χρηματοοικονομικής εξουσίας, δεν μας βγήκε σε καλό», πρόσθεσε ο κ. Σαλβίνι.
Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος, ο επικεφαλής της Λέγκας σχολίασε ότι «οι λαοί είναι και πάλι σε θέση να επιλέξουν, να εργασθούν, να αποφασίσουν και οι επιλογές τους μπορούν να μετρήσουν», διότι «το βρετανικό μάθημα απευθύνεται σε όλους τους λαούς της Ευρώπης».
«Για το θέμα των σχέσεων με την Ευρώπη θα πρέπει να αποφασίσουν οι πολίτες», υποστήριξε ο κ. Σαλβίνι, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η Λέγκα θα αρχίσει να συλλέγει υπογραφές με στόχο να οργανωθεί και στην Ιταλία δημοψήφισμα παρόμοιο με αυτό που διεξήχθη στη Μ. Βρετανία.
Ωστόσο είναι γνωστό ότι το ιταλικό Σύνταγμα δεν προβλέπει την δυνατότητα διεξαγωγής δημοψηφισμάτων που να αφορούν τις ευρωπαϊκές και διεθνείς συνθήκες.























































