ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πέντε εβδομάδες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και η πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή οικονομική κρίση, την οποία προσπαθεί να ξεπεράσει.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Ρίο, την πρωτεύουσα της πολιτείας, ενώ στις επενδύσεις που υλοποιούνται για τη διεξαγωγή των αγώνων, συμμετέχουν τόσο η πόλη όσο και η πολιτεία, μαζί με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
Ωστόσο, η πολιτειακή κυβέρνηση κήρυξε κατάσταση έκτακτης οικονομικής ανάγκης στις αρχές του μήνα, ενώ ζήτησε τη βοήθεια της ομοσπονδιακής κυβέρνησης προκειμένου να διασφαλιστεί ότι θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ωστόσο, οι ανησυχίες παραμένουν σχετικά με τη μη ολοκλήρωση του βασικού έργου του υπόγειου σιδηρόδρομου, μέχρι τη διεξαγωγή των αγώνων, υπό το φόβο πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων που θα επηρεάσουν την ομαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η κατασκευή του υπόγειου σιδηρόδρομου έχει υπερβεί το αρχικό οικονομικό κόστος και είναι υπερχρεωμένη, με την πολιτειακή κυβέρνηση να έχει ζητήσει δάνειο από την Τράπεζα Ανάπτυξης της Βραζιλίας, η οποία αρνήθηκε να χορηγήσει δάνειο, μέχρι την εξόφληση μέρους από το χρέος της πολιτείας.























































