ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ
Ινδονησία: Φανατικοί ισλαμιστές διαδηλωτές προσπάθησαν να διαλύσουν συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
Τσίπρας από Παρίσι: Μήνυμα αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που διαλύουν την κοινωνία (βίντεο)
Ελλάδα και Κατάρ πραγματοποίησαν τον πρώτο τους Πολιτικό Διάλογο - Τι συμφώνησαν η Ελληνική Δημοκρατία με το Εμιράτο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένοπλοι επιτέθηκαν σε ένα δημοφιλές εστιατόριο όπου συχνάζουν ξένοι υπήκοοι στη διπλωματική συνοικία της πρωτεύουσας του Μπαγκλαντές, γνωστοποίησαν η αστυνομία και ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Ο αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε από την οικία του ότι ακούγονται πυροβολισμοί από τη συνοικία Γκούλσαν της Ντάκα και η κατάσταση «μοιάζει αρκετά άσχημη».
Η αμερικανική πρεσβεία στη Ντάκα ανέφερε στον λογαριασμό της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ότι υπάρχουν «πληροφορίες για πυροβολισμούς και μια κατάσταση ομηρίας» που βρίσκεται σε εξέλιξη.Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες της επίθεσης φώναζαν “Αλλάχ Ακμπάρ”, ενώ ο αριθμός των ομήρων ξεπερνάει τους 20.























































