ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Jerusalem Post-Ανάλυση: Το Κέρας της Αφρικής αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στα παιχνίδια ισχύος της Μέσης Ανατολής
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Πέθανε και ο πατέρας που τραυματίστηκε στο τροχαίο -Νεκροί μητέρα και βρέφος
ΗΠΑ: Νέο σφυροκόπημα στο Ιράν - Ο Τραμπ εξετάζει χτύπημα στους Φρουρούς της Επανάστασης
Κυψέλη: Σε απόγνωση οι κάτοικοι για τις ρωγμές σε πολυκατοικίες - «Φταίει ο μετροπόντικας» καταγγέλλουν - Τι απαντά η «Ελληνικό
Στα πρόθυρα κατάρρευσης η άτυπη εκεχειρία Σαουδικής Αραβίας και Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Άμεση προτεραιότητα της κυβέρνησης αποτελεί η ρύθμιση της εργασιακής ζούγκλας και της αναστροφής της απορρύθμισης των τελευταίων ετών» δήλωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.
Μιλώντας το μεσημέρι κατά τη διάρκεια παρουσίασης του νέου μοντέλου οργάνωσης τους ΟΑΕΔ τόνισε ότι «η ενίσχυση του οργανισμού αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων αυτών, παράλληλα με την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, στο πλαίσιο της επικείμενης διαπραγμάτευσης για τα εργασιακά».
Η Ελλάδα, επεσήμανε ο υπουργός Εργασίας, «πρέπει να επιστρέψει στην κανονικότητα, πρέπει να επιστρέψει στο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Μοντέλο».
























































