ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Η κυβέρνηση Τραμπ πλήττει ιρανικές ενεργειακές υποδομές εν μέσω μαζικής κινητοποίησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων
Οι Ιρανοί «μάγκεψαν» και απειλούν ότι «θα εξαλείψουν πλήρως κάθε ελπίδα διαπραγμάτευσης από το μυαλό των επιτιθέμενων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ελλάδα πρέπει να εστιάσει στις μεταρρυθμίσεις και όχι στη δημοσιονομική προσαρμογή, τόνισε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg.
«Το μεγαλύτερος μέρος της δημοσιονομικής προσαρμογής έχει ήδη γίνει στην Ελλάδα» εξήγησε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος και πρόσθεσε: «Αυτό που χρειάζεται η χώρα, τα επόμενα δύο χρόνια, είναι η υλοποίηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων».
Σύμφωνα με τον ίδιο, η κυβέρνηση θα πρέπει να εστιάσει στη μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος, στη βελτίωση του ρυθμού ιδιωτικοποιήσεων και στην αναδιάρθρωση του τραπεζικού κλάδου.
«Το ζήτημα της Ελλάδας δεν είναι πλέον δημοσιονομικό» κατέληξε
























































