ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Οικονομική Ύφεση, Οίκος Moody’s,


















































Η τζιχαντιστική Τουρκία ζητά από την Ιντερπόλ «ερυθρά αγγελία» για τη σύλληψη του Νετανιάχου
Καύσωνας: «Σαραντάρια» από το Σάββατο 22/8 - Ποιές πόλεις θα «καούν»
Τζιλ Μπάιντεν: «“Ο Τζο έχει καρκίνο. Θα πεθάνει, οπότε ας αξιοποιήσουμε κάθε στιγμή”»
Εφιάλτης για το ΝΑΤΟ μια πιθανή αποχώρηση του Παρισιού μετά τις γαλλικές εκλογές
Η Σομαλιλάνδη στο πλευρό Ελλάδας και Κύπρου καταγγέλλει τον «έρωτα» της φιλοτουρκικής Σομαλίας με το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι συνθήκες στην Ελλάδα έχουν σταθεροποιηθεί λόγω του τρίτου προγράμματος και στηρίζουν το σταθερό outlook της αξιολόγησης Caa3. Αυτό αναφέρει σε έκθεσή της η Moody’s, τονίζοντας ωστόσο πως τα ρίσκα υλοποίησης του προγράμματος παραμένουν.
Στην έκθεσή της ο οίκος αξιολόγησης αναφέρεται -μεταξύ άλλων- και στην οριακή πλειοψηφία της ελληνικής κυβέρνησης αλλά και στο όχι ιδιαίτερα επιτυχημένο ιστορικό της Ελλάδας στην εφαρμογή ψηφισμένων μεταρρυθμίσεων.
Αναφορικά με τις οικονομικές προβλέψεις, η Moody’s εκτιμά πως η ελληνική οικονομία θα παρουσιάσει ύφεση 0,7% το 2016, ενώ αναμένεται να επιστρέψει σε ανάπτυξη 1,8% το 2017. Ακόμη, σύμφωνα με τον οίκο, ο λόγος του χρέους θα φτάσει το 182.6% του ΑΕΠ το 2016.























































