ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Οικονομική Ύφεση, Οίκος Moody’s,


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι συνθήκες στην Ελλάδα έχουν σταθεροποιηθεί λόγω του τρίτου προγράμματος και στηρίζουν το σταθερό outlook της αξιολόγησης Caa3. Αυτό αναφέρει σε έκθεσή της η Moody’s, τονίζοντας ωστόσο πως τα ρίσκα υλοποίησης του προγράμματος παραμένουν.
Στην έκθεσή της ο οίκος αξιολόγησης αναφέρεται -μεταξύ άλλων- και στην οριακή πλειοψηφία της ελληνικής κυβέρνησης αλλά και στο όχι ιδιαίτερα επιτυχημένο ιστορικό της Ελλάδας στην εφαρμογή ψηφισμένων μεταρρυθμίσεων.
Αναφορικά με τις οικονομικές προβλέψεις, η Moody’s εκτιμά πως η ελληνική οικονομία θα παρουσιάσει ύφεση 0,7% το 2016, ενώ αναμένεται να επιστρέψει σε ανάπτυξη 1,8% το 2017. Ακόμη, σύμφωνα με τον οίκο, ο λόγος του χρέους θα φτάσει το 182.6% του ΑΕΠ το 2016.























































