ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Διπλωματική γκάφα από την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου
Ηλεκτρικό καλώδιο 22 δισ. ευρώ συνδέει το Αζερμπαϊτζάν με την Ευρώπη παρακάμπτοντας την Τουρκία
Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Η Συρία προετοιμάζεται για ισραηλινή επίθεση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Γαλλίας στην προσωρινή άρση εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, μετά την κήρυξη κατάστασης ανάγκης, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τουρκίας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Νουμάν Κουρτουλμούς.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε την Τετάρτη το βράδυ την επιβολή τρίμηνης κατάστασης έκτακτης ανάγκης στη χώρα, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.
Η Γαλλία είχε κηρύξει τη δική της κατάσταση έκτακτης ανάγκης τον Νοέμβριο, μετά τις πολύνεκρες ισλαμιστικές επιθέσεις στο Παρίσι.
Ο κ. Κουρτουλμούς τόνισε ακόμη ότι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα μπορούσε να λήξει ακόμη και σε έναν μήνα.























































