ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ΑΪΚ Στοκχόλμης θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League που νίκησε για δεύτερη φορά τη Γιουρόπα.
Η σουηδική ομάδα ταξίδεψε στο Γιβραλτάρ προκειμένου να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0 από τον πρώτο αγώνα στην έδρα της και τα κατάφερε επικρατώντας μάλιστα της αντιπάλου της με το ίδιο σκορ.
Έτσι οι Σουηδοί θα είναι η αντίπαλος του «τριφυλλιού» στην προσπάθεια της ομάδας του Αντρέα Στρματσόνι να προκριθεί στα πλέι-οφ του Europa League με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται την προσεχή Πέμπτη (28/7) στην Λεωφόρο και τον επαναληπτικό στην Σκανδιναβία μία εβδομάδα αργότερα (4/8).























































