ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αμερικανός Γερουσιαστής: «Τραμπούκικη συμπεριφορά» της Τουρκίας σε Ελλάδα και Κύπρο
«Σανίδα σωτηρίας» του Τραμπ στον Πούτιν αλλά με ανταλλάγματα
Πυρηνικός Σταθμός Ακούγιου: Η ρωσική Rosatom στοχεύει σε έναρξη λειτουργίας του τουρκικού αντιδραστήρα έως το τέλος του έτους - Αναζητά
Το Τουρκικό Πρόβλημα ως εμπόδιο στην λύση του Κυπριακού
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη: Απορρίπτω τον νεοφιλελευθερισμό, επιλέγω κοινωνικό φιλελευθερισμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πραγματικό τσουνάμι προκάλεσε με την εμφάνιση της η πληθωρική Πρόεδρος της Κροατίας, Κολίντα Γκράμπαρ – Κιτάροβιτς, που πήγε στην παραλία φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό μαγιό.
Η ξανθιά καλλονή, διαθέτει τρομερά προσόντα και θα σε κάνει να αλλάξει άποψη για τους πολιτικούς!
Για την πληρότητα του ρεπορτάζ να σας πούμε ότι η Κολίντα είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος στην ιστορία της χώρας.
Και ως Πρόεδρος της Κροατίας, είναι ο αρχηγός κράτους και ο ανώτερος αντιπρόσωπος της Δημοκρατίας της Κροατίας στη χώρα και στο εξωτερικό.
Παρότι κατέχει το υψηλότερο αξίωμα στη Δημοκρατία της Κροατίας, ωστόσο δεν είναι ο αρχηγός της εκτελεστικής εξουσίας.
Και αυτό γιατί το 2001 το κοινοβούλιο αναθεώρησε το σύνταγμα. Με τις συνταγματικές , ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μπορεί να ανήκει σε κανένα πολιτικό κόμμα αφότου εκλεγεί στο ύπατο αξίωμα.





























































