ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κέρκυρα, Παξοί, Υδατοδρόμιο, Υδροπλάνα, Υπουργείο Ναυτιλίας, Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης,


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άδεια λειτουργίας υδατοδρομίου στο Λιμένα Γαϊου στους Παξούς προωθούν τα υπουργεία Υποδομών και Ναυτιλίας. Η σχετική απόφαση έχει υπογραφεί από τον υπουργό Χρ. Σπίρτζη και εντός των επόμενων ημερών θα υπογραφεί και από τον υπουργό Θ. Δρίτσα.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών, η συγκεκριμένη αδειοδότηση έχει ιδιαίτερη σημασία υπό την έννοια ότι ήδη έχει αδειοδοτηθεί το υδατοδρόμιο του λιμένα Κέρκυρας, και καθίσταται πλέον δυνατή η πρώτη σύνδεση με υδροπλάνο μεταξύ Κέρκυρας, και Παξών, επαναφέροντας έτσι, με εφαρμογή του Νόμου 4146/2013, τη συγκοινωνία με υδροπλάνο, η οποία είχε σταματήσει από το 2009.
Κάτοχος της αδείας του υδατοδρομίου Παξών είναι ο «Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας Α.Ε», (Ο.Λ.ΚΕ.ΑΕ), με φορέα λειτουργίας την εταιρεία «Υδατοδρόμια Βορείου Ιονίου Ε.Π.Ε», ο οποίος κατέχει την περιβαλλοντική αδειοδότηση.























































