ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σύλληψη του 22χρονου πυγμάχου από τη Ναμίμπια, Τζόνας Τζούνιους, προχώρησαν οι αρχές της Βραζιλίας, στο Ρίο, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι προσπάθησε να επιτεθεί σεξουαλικά σε καμαριέρα που εργάζεται στο Ολυμπιακό Χωριό.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία αναφέρεται ότι ο νεαρός, που συμμετέχει στην κατηγορία των 64 κιλών και επρόκειτο να αγωνιστεί στις 10/08, φέρεται να άρπαξε με βίαιο τρόπο τη γυναίκα και επιδίωξε να την φιλήσει.
Επίσης εξετάζεται και το ενδεχόμενο να της πρόσφερε χρήματα για να κοιμηθούν μαζί. Η καμαριέρα κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία.
Την περασμένη εβδομάδα ένας ακόμη πυγμάχος, ο Μαροκινός Χασάν Σαάντα, συνελήφθη με την υποψία της σεξουαλικής επίθεσης σε δύο καμαριέρες στο Ολυμπιακό Χωριό.























































