ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Ισλαμιστές, Συρία, Τζαμπχάτ Φάτεχ Αλ Σαμ, Τζιχαντιστές, Χάμα (Επιφάνεια),


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκάδες τζιχαντιστές σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν σε ενέδρα που τους έστησε ο συριακός στρατός, υποστηριζόμενος από δυνάμεις της εθνοφυλακής, στα δυτικά περίχωρα της πόλης Αλ Σαλαμίγια, η οποία βρίσκεται περίπου 33 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Χάμα.
Στρατιωτική πηγή που μίλησε στο Al Masdar News είπε ότι οι στρατιώτες συγκρούστηκαν με μια ομάδα τζιχνατιστών της Τζαμπχάτ Φάτεχ Αλ Σαμ (πρώην Αλ Νούσρα – παρακλάδι της Αλ Κάιντα), ενώ προσπαθούσαν να εισέλθουν κρυφά στο χωριό Αλ Καφάτ.
Στα χέρια των κυβερνητικών περιήλθαν λάφυρα και πολλά από τα όπλα των τζιχαντιστών, συμπεριλαμβανομένων και δύο αντιαρματικών αμερικανικής κατασκευής πυραύλων TOW.
Οι αντιαρματικοί πύραυλοι TOW παραδόθηκαν στα χέρια των τζιχαντιστών της Αλ Κάιντα από τους συμμάχους τους “μετριοπαθείς” του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), οι οποίοι τους πήραν από την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία.
Οι Σύροι κυβερνητικοί φωτογραφήθηκαν με τους TOW που περιήλθαν στην κατοχή τους κι ανάρτησαν τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.
























































