ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δούναβης: Βρέθηκαν σκελετοί Γερμανών στρατιωτών του 1945 πάνω σε μοτοσικλέτα
Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης «άδειασε» τον Μαμντάνι για το ταξίδι της γυναίκας του στη Μέση Ανατολή
Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι που διέμενε
Ρωσία: Κινέζοι εργάτες υποχρέωσαν τις Δυνάμεις Ασφαλείας σε υποχώρηση
Η Χαμάς φυλακίζει και βασανίζει Γαζαίους ακόμα και γυναίκες και παιδιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για «απρεπή αναφορά» διαμαρτυρήθηκε η τουρκική διπλωματία στον επιτετραμμένο της πρεσβείας της Αυστρίας στην Άγκυρα, σχετικά με ηλεκτρονική ειδησεογραφική στήλη (ticker) στο αεροδρόμιο της Βιέννης, σύμφωνα με αξιωματούχο του τουρκικού υπουργείου των Εξωτερικών.
«Η Τουρκία επιτρέπει τις σεξουαλικές πράξεις με παιδιά ηλικίας, κάτω των 15 ετών» έγραφε τίτλος είδησης σε μπάρα ηλεκτρονικών ειδήσεων στο αεροδρόμιο, σύμφωνα με φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
«Η ενόχλησή μας και η ανησυχία μας για την αμαύρωση της εικόνας της Τουρκίας και τη δημόσια παραπληροφόρηση, εκφράστηκαν με τον πιο έντονο τρόπο, στον επιτετραμμένο της Αυστρίας» δήλωσε ο αξιωματούχος του τουρκικού υπουργείου των Εξωτερικών, προσθέτοντας ότι ο αναφερόμενος τίτλος της είδησης αποσύρθηκε μετά από την κινητοποίηση του τουρκικού ΥΠΕΞ.























































