Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το «άγνωστο» ελληνικό νησί που πέρασε τις διακοπές της η Λαγκάρντ (φωτο)

Το «άγνωστο» ελληνικό νησί που πέρασε τις διακοπές της η Λαγκάρντ (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Κριστίν Λαγκάρντ βρέθηκε στην Ελλάδα για τις διακοπές της και, συγκεκριμένα, στα Τριζόνια Φωκίδας.

Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ έφτασε στο γραφικό νησί με σκάφος, συνοδευόμενη από τον μέλλοντα σύζυγό της (ο τρίτος κατά σειρά) και ένα φιλικό ζευγάρι Ιταλών.

Για μία ακόμη φορά εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, η οποία δεν ήταν η αυστηρά επαγγελματική που ξέρουμε, ενώ οι κάτοικοι του νησιού έχουν να πουν για την ευγένειά της αλλά και την καλή της διάθεση.

Το πρώτο βράδυ δείπνησε σε ταβερνάκι δίπλα στη θάλασσα.

Τα θαλασσινά, τα φρέσκα ψάρια και ο αστακός ήταν τα εδέσματα που επέλεξε για να συνοδέψουν το λευκό κρασί το οποίο παρήγγειλε.

Οι μόνιμοι κάτοικοι γύρω στους 70

Για όσους δεν το γνωρίζουν, τα Τριζόνια Φωκίδας είναι μια συστάδα νησίδων του Κορινθιακού Κόλπου που αποτελείται από τα μικρονήσια Τριζόνια, Πρασούδι, Αϊ-Γιάννης και Πλάνεμι.

Το μεγαλύτερο από αυτά και το μόνο κατοικήσιμο είναι η νησίδα Τριζόνια, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από τις ακτές της Φωκίδας και από τα χωριά Σπηλιά και Γλυφάδα.

Η νησίδα Τριζόνια έχει λιγοστά σπίτια. Δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα και οι μόνιμοι κάτοικοι είναι περίπου εβδομήντα.

Lagard1

Lagard2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

H Ελλάδα στις top 5 επιλογές των Δυτικοευρωπαίων ταξιδιωτών το επόμενο 12μηνο

Ψυχρολουσία για τον Χάουαρντ Λούτνικ στο Νταβός: Αποδοκιμασίες και μαζικές αποχωρήσεις σε δείπνο υψηλών προσκεκλημένων

Βαρδούσια: Από ασφυξία ο θάνατος των τεσσάρων ορειβατών σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση

Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία

Συμφωνία Ουκρανίας-ΔΝΤ για πρόγραμμα 8,2 δισ. δολαρίων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr