ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
Τα σχέδια ανάπτυξης τουρκικών αντιαεροπορικών συστημάτων πίσω από την ισραηλινή επίθεση στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την επιβολή ποινής δις ισοβίων δεσμών και 1.900 ετών φυλάκισης στον ισλαμιστή ιεροκήρυκα, αυτοεξόριστο στις ΗΠΑ Φετουλάχ Γκιουλέν, ζητούν Τούρκοι εισαγγελείς, για κατηγορίες σχετικές με την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου στην Τουρκία.
Στο 2.527 σελίδων πόρισμα, οι εισαγγελείς της επαρχίας Ουσάκ, στη δυτική Τουρκία, κατηγορούν τον κ. Γκιουλέν για «απόπειρα καταστροφής της συνταγματικής τάξης με χρήση βίας», καθώς και «δημιουργία και διεύθυνση ένοπλης τρομοκρατικής ομάδας».
Εάν τα 1.900 χρόνια σας φαίνονται υπερβολικά σκεφθείτε μόνο ένα πράγμα. Εάν ζητούσαν λιγότερα οι εισαγγελείς θα τους “μάζευαν” κι αυτούς ως γκιουλενιστές.
Στο γειτονικό μας ισλαμικό χαλιφάτο η “μπάλα” χάνεται άσχημα, η “μπάλα” που στην πραγματικότητα έχει χαθεί από καιρό. Και έχουμε ακόμα “τέρατα” να δούμε.























































