ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγινα, Αλέκος Φλαμπουράρης, Γιώργος Σταθάκης, Ελληνική Κυβέρνηση, Όλγα Γεροβασίλη,

















































ΜΕΤΕΟ: Βροχόπτωση κατηγορίας 5 (ακραία) την Τετάρτη 21/01 - Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των
Ευρωπαϊκή απάντηση στις απειλές Τραμπ: «Παγώνει» η επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
ΕΚΠΟΙΖΩ: Επεκτείνεται η πρακτική των παράνομων χρεώσεων στους λογαριασμούς καταθέσεων
Στρασβούργο: Χιλιάδες αγρότες στους δρόμους κατά της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την οργισμένη αντίδραση της κυβέρνησης προκάλεσαν τα ανώνυμα δημοσιεύματα, τα οποία ενέπλεξαν υπουργούς της κυβέρνησης στην τραγωδία της Αίγινας ως δήθεν συνεπιβάτες του 78χρονου οδηγού του μοιραίου ταχυπλόου.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη τόνισε ότι ήδη ζητήθηκε η συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό των συκοφαντών.
Σε ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος τονίζει :
Κακοήθεις ούτως ή άλλως. Απελπισμένοι γιατί κάθε σχέδιο αποδόμησης της κυβέρνησης ναυαγεί εξακολουθητικά. «Ανακάλυψαν» σήμερα στους επιβαίνοντες στο φονικό ταχύπλοο και στην παρέα του κατηγορούμενου, τους υπουργούς Αλέκο Φλαμπουράρη, Γιώργο Σταθάκη και Θοδωρή Δρίτσα.
Αφού το δυστύχημα έγινε στην Αίγινα και δύο εκ των τριών υπουργών έχουν σπίτι στην Αίγινα, άρα αυτοί προκάλεσαν το δυστύχημα. Η τραγωδία όμως δεν αφήνει περιθώρια ανοχής σε ψεύδη. Για τους συκοφάντες αυτή τη φορά ζητήθηκε από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ο άμεσος εντοπισμός τους, προκειμένου να υποστούν τις συνέπειες.






















































