ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σύρος: Η διασώστρια του ΕΚΑΒ «ήταν σε υπερδιέγερση, δεν λύγιζε με τίποτα»
Σελεύκεια η προς Βήλω: Σύροι αλήτες τζιχαντιστές επιτέθηκαν (ξανά) σε Έλληνες της Συρίας
Οι Κούρδοι και όσα η Αριστερά εξακολουθεί να αρνείται να δει - Άρθρο γνώμης της Σαχάρ Μπαγκερί
Κρήτη: Εισβολή Παλαιστίνιων σε ξενοδοχείο που έμεναν Ισραηλινοί
Eurostat: Φτώχεια για τα ελληνικά νοικοκυριά - Μειώνονται τα εισοδήματα, εξανεμίζονται οι αποταμιεύσεις, καταρρέουν οι επενδύσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνολικά 70.000 τετράδια και μπλοκ ζωγραφικής θα διατεθούν δωρεάν σε μαθητές ειδικών σχολείων της χώρας, αλλά και σε μαθητές δημοτικών σχολείων της νησιωτικής Ελλάδας, της Αττικής, και της δυτικής Μακεδονίας, όπου διαπιστώνονται οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.
Πρόκειται για μια δράση του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η οποία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2015 και θα συνεχιστεί και φέτος τον Σεπτέμβριο.
Για την παραγωγή των 70.000 τετραδίων αξιοποιήθηκε το χαρτί που είχε περισσέψει στο Εθνικό Τυπογραφείο ως υπόλοιπο εργασιών και παρέμενε στις αποθήκες του, ενώ για τις εκτυπωτικές ανάγκες χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογική υποδομή του Τυπογραφείου.
Τα εξώφυλλα των τετραδίων φιλοτέχνησαν καλλιτέχνες, αλλά και υπάλληλοι του Εθνικού Τυπογραφείου.























































