ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαδίκτυο, Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ιόνιο Πέλαγος, Παιδόφιλος, Πορνογραφία Ανηλίκων,


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σύλληψη ενός 37χρονου Έλληνα, ο οποίος κατοικεί σε νησί του Ιονίου, με τη βαριά κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων, προχώρησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε συγκεντρώσει και να διακινούσε πορνογραφικό υλικό με ανήλικους στο διαδίκτυο.
Μετά από έρευνα της αρμόδιας υπηρεσίας, κατέστη δυνατή η ταυτοποίησή του. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τη σύλληψή του.
Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, εξακριβώθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, λόγος για τον οποίο και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.
Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εσωτερικός σκληρός δίσκος και κινητό τηλέφωνο, τα οποία θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για την περαιτέρω εργαστηριακή τους διερεύνηση.























































