ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεταξύ 15 Νοεμβρίου και 5 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα για την συνταγματική μεταρρύθμιση στην Ιταλία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε την Τρίτη ο Ματέο Ρέντσι.
Σημειώνεται ότι, όπως αναφέρει το Reuters, ο Ρέντσι μετακίνησε χρονικά το δημοψήφισμα αρκετές φορές, ενώ σε προγενέστερες δηλώσεις του είχε υποστηρίζει ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Οκτωβρίου.
Η συνταγματική μεταρρύθμιση, η οποία εγκρίθηκε από το κοινοβούλιο, έχει ως στόχο τη μείωση των εξουσιών και του ρόλου της Γερουσίας. Οι δημοσκοπήσεις που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας προβλέπουν «ντέρμπι».
Υπενθυμίζεται ότι ο Ρέντσι έχει συνδέσει την πολιτική του επιβίωση με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, υποστηρίζοντας κατά καιρούς ότι εάν δεν εγκριθεί η μεταρρυθμιστική του πρόταση θα παραιτηθεί από την πρωθυπουργία.
Μιλώντας στην τηλεόραση της RAI, ο Ρέντσι δήλωσε πως δεν έχει αλλάξει άποψη επ’αυτού, δεν επιθυμεί ωστόσο να συζητήσει για το δικό του μέλλον.























































