ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκτό έγινε το αίτημα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha για χορήγηση του υλικού που έχουν καταγράψει οι κάμερες κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές κάμερες.
Η εισαγγελέας Ροζαλία Λάλλη έκρινε θετικά το αίτημα που κατέθεσε ο καθηγητής Πάνος Λαζαράτος αναφέροντας χαρακτηριστικά στην παραγγελίας της:
«Να χορηγηθούν τα αιτηθέντα από τη ΓΓΕΕ λόγω συντρέχοντος εννόμου συμφέροντος αναιρουμένων των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων».
Έτσι, η εισαγγελική λειτουργός με την παραγγελία της δίνει εντολή στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και την Αρχή Για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων να μην καταστραφεί το υλικό των καμερών από τις 66 ώρες της δημοπρασίας αλλά και να παραδοθεί το υλικό στον τηλεοπτικό σταθμό, που δεν κατάφερε να πάρει μια από τις τέσσερις άδειες.
Οι εκπρόσωποι του τηλεοπτικού σταθμού κατέθεσαν, το πρωί , τη σχετική αίτηση τόσο στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης όσο και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Σύμφωνα με το έγγραφο ο σταθμός ζητεί να μελετήσει το επίμαχο υλικό στο οποίο καταγράφονται όσα έγιναν στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας, ώστε να θεμελιώσει «την αντισυμβατική συμπεριφορά της εταιρίας του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη», την οποία ήδη έχει καταγγείλει στα αρμόδια όργανα ζητώντας να αποβληθεί από τον διαγωνισμό ως πρώτη επιλαχούσα και να ακυρωθεί συνολικά, εξ αυτού του λόγου, ολόκληρη η δημοπρασία.
Παράλληλα, προσέφυγαν και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ζητώντας σχετική παραγγελία η οποία και έγινε δεκτή.























































