ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Θοδωρής Κολυδάς: Πότε έρχεται πραγματικά η ζέστη στην Ελλάδα
Μετά από 88 ημέρες ψηφιακού σκοταδιού, το Ιράν κατακλύζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με δραματικά πλάνα από την κατάρριψη αμερικανικού
Ο Σάντσεθ της Ισπανίας σε κλοιό πιέσεων: Έφοδος στα κεντρικά του κόμματος, έρευνες για τη σύζυγό του και καταγγελία για
Νέο πλήγμα του Ισραήλ: Νεκρός ο νέος στρατιωτικός διοικητής της Χαμάς στη Γάζα
Νέες επενδύσεις, Τεχνητή Νοημοσύνη και ελευθερία ναυσιπλοΐας: οι τρεις πυλώνες για ένα ανθεκτικό ενεργειακό σύστημα, σύμφωνα με τον Σουλτάν Αλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ιράν, που είναι ένας στενός στρατιωτικός σύμμαχος του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ καλωσόρισε τη συμφωνία μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας, για την εκεχειρία στο Χαλέπι, δηλώνοντας την Κυριακή, ότι η πολεμική διαμάχη θα πρέπει να τερματιστεί με πολιτικά μέσα.
Η νέα συμφωνία προβλέπει μεταξύ άλλων, την ουσιαστική πρόσβαση των αμάχων στη διάθεση ανθρωπιστικής βοήθειας, αλλά και την ανάληψη κοινής στρατιωτικής δράσης κατά των σκληροπυρηνικών τζιχαντιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων.
«Το Ιράν υποστηρίζει κάθε ειρηνευτικό σχέδιο ή κάθε σχέδιο κατάπαυσης του πυρός που θα μπορούσε να περιορίσει ή να τερματίσει την ανθρωπιστική κρίση στη Συρία και να περιλαμβάνει μία πολιτική λύση που θα στηρίζεται στους ψήφους των πολιτών της Συρίας», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Χουσεΐν Τζάμπερ Ανσαρί.























































