ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Η Μεγάλη Επική Μάχη για το Χαλέπι, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαλέπι,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
Τα σχέδια ανάπτυξης τουρκικών αντιαεροπορικών συστημάτων πίσω από την ισραηλινή επίθεση στη Συρία
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η συριακή κυβέρνηση ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα απορρίψει την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Χαλέπι, εάν προηγουμένως δεν την έχει ελέγξει η ίδια ή ο ΟΗΕ, ειδικά εάν αυτήν προέρχεται από την Τουρκία.
«Η Συριακή Αραβική Δημοκρατία ανακοινώνει την απόρριψη της ανθρωπιστικής βοήθειας η οποία εισέρχεται στο Χαλέπι, εάν αυτή δεν παρέχεται σε συντονισμό με τη συριακή κυβέρνηση και με τα Ηνωμένα Έθνη, ειδικά εκείνη από το καθεστώς της Τουρκίας», ανέφερε το συριακό κρατικό πρακτορείο SANA.
Ο λόγος είναι ότι η Τουρκία έστελνε στο παρελθόν, μαζί με την ανθρωπιστική βοήθεια, όπλα στους τζιχαντιστές μισθοφόρους της στη Συρία.























































