ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φυλάκιση σε 21χρονο Κενυάτη που βίασε τρία κορίτσια μέσα σε εκκλησία

Φυλάκιση σε 21χρονο Κενυάτη που βίασε τρία κορίτσια μέσα σε εκκλησία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Κένυα,

Δικαστήριο της Κένυας καταδίκασε σε κάθειρξη 100 ετών έναν άνδρα που βίασε τρία κορίτσια, ηλικίας 10-13 ετών, αφού τα κλείδωσε προηγουμένως σε μια εκκλησία.

«Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό έγκλημα και ο κατηγορούμενος θα πρέπει να εκτίσει ποινή τέτοια που να είναι αποτρεπτική» για άλλους επίδοξους βιαστές, τόνισε ο δικαστής Μάξγουελ Γκιτσέρου, του δικαστηρίου του Έμπου, εξηγώντας για ποιον λόγο επέβαλε αυτήν την ποινή.

Ο Χάρισον Κινίουα, 21 ετών, σήμερα, κακοποίησε σεξουαλικά τα θύματά του στις 9 Δεξεμβρίου 2015 μέσα στην εκκλησία του χωριού Κανγκάρου. Τα τρία κορίτσια είχαν πάει στην εκκλησία για να επιστρέψουν τα καθίσματα που είχε δανειστεί η οικογένειά τους για μια κηδεία.

Προσπάθησε να εξαγοράσει τη σιωπή των θυμάτων του

Ο κατηγορούμενος, που δεν είναι ιερωμένος, είχε παραστεί και αυτός στην κηδεία και κατόπιν ακολούθησε τα κορίτσια μέσα στον ναό. Στη συνέχεια, προσπάθησε να εξαγοράσει τη σιωπή των θυμάτων του, προσφέροντας τους τηγανιτές πατάτες. Όμως εκείνα αφηγήθηκαν στους γονείς τους τα γεγονότα και από την ιατροδικαστική εξέταση που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι είχαν κακοποιηθεί.

Ο Κινίουα αρχικά είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και τις απέδωσε σε μια διένεξη που είχε με την οικογένεια. Στο δικαστήριο παραδέχτηκε την ενοχή του, υποστηρίζοντας ότι βίασε τις ανήλικες γιατί νόμιζε ότι ήταν «αρκετά ώριμες».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βρετανία: 70χρονος επίσκοπος κατηγορείται για τον βιασμό 15χρονης

Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο

Η Ελεονώρα Μελέτη συνέθλιψε τη λυσσασμένη αιμοσταγή τουρκική βαρβαρότητα με τις ψήφους των ευρωβουλευτών

Ποινές-χάδι και ελεύθεροι με αναστολή οι δύο αστυνομικοί για τον βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας

Ένοχοι οι δύο αστυνομικοί για τον βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομόνοιας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr