ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Στουρνάρας, Γιώργος Προβόπουλος, Δάνεια, Διαπλοκή, Εξεταστική Επιτροπή, Εφημερίδα Πρώτο Θέμα, Θέμος Αναστασιάδης, Θοδωρής Κυριακού, Τράπεζες,


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρά τις προσπάθειες να αποφύγει την κατάθεση στην Εξεταστική Επιτροπή, ο εκδότης της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, Θέμος Αναστασιάδης θα προσέλθει μέχρι το τέλος του μήνα στην αρμόδια Επιτροπή.
Σε σχετική επιστολή που έστειλε ο εκδότης του Πρώτου Θέματος, ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής πως μπορεί να καταθέσει προκειμένου να δώσει τις εξηγήσεις που του ζητηθούν.
Με τον τρόπο αυτό, φαίνεται ότι λήγει η σχετική κόντρα που είχε προκύψει μεταξύ του εκδότη και των μελών της εξεταστικής λόγω προγενέστερης άρνησης του κ. Αναστασιάδη να καταθέσει.
Σημειώνεται ότι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταθέσουν οι κ.κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης και Θοδωρής Κυριακού, ενώ εν συνεχεία σειρά θα πάρουν οι εκπρόσωποι της Τράπεζας της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων οι δύο τελευταίοι διοικητές της, κ.κ. Στουρνάρας και Προβόπουλος.























































