ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Στέφανος Χίος,


















































Νίκος Δένδιας: Το όραμα είναι η Ελλάδα να γίνει παραγωγός οπλικών συστημάτων
Οι Τούρκοι τρέμουν πόλεμο με Ισραήλ, Κούρδους και Έλληνες (Ελλαδίτες και Κύπριους)
Ο ηγέτης της Χαμάς Χάλεντ Μασάλ κάλεσε από την Τουρκία σε καταστροφή του Ισραήλ
Η Τουρκία μετέφερε νέα στρατεύματα στην τουρκο-κατεχόμενη βόρεια Συρία
Ρωσική προέλαση σε όλο το μέτωπο: Ο στρατηγός Γκερασίμοφ ανακοινώνει κύκλωση στο Μιρνοχράντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ελεύθερος αφέθηκε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, ο οποίος παραπέμφθηκε την Τετάρτη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο προκειμένου να δικαστεί, έπειτα από την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο υπουργός Υποδομών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό».
Να υπενθυμίσουμε ότι σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ ο δικηγόρος του, Παύλος Σαράκης, κατέθεσε ένσταση για αναρμοδιότητα του δικαστηρίου στη συγκεκριμένη υπόθεση, ένσταση που έγινε δεκτή.
Η υπόθεση παραπέμπεται να εξεταστεί εκ νέου στην εισαγγελία για τα περαιτέρω, ενώ να σημειωθεί ότι το ζεύγος Σπίρτζη δεν παρέστη στο δικαστήριο, καθώς εκπροσωπήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του.























































