Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σαββίδης στη θέση Καλογρίτσα – Αγοράζει έτοιμα κανάλια για να μη χαθούν δουλειές

Ο Σαββίδης στη θέση Καλογρίτσα – Αγοράζει έτοιμα κανάλια για να μη χαθούν δουλειές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το επιχειρηματικό σχήμα Dimera Media Ltd του Ιβάν Σαββίδη και στη συνέχεια ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, συμφερόντων του Δημήτρη Κοντομηνά, είναι οι δύο πρώτοι επιλαχόντες για την κατοχύρωση της τηλεοπτικής άδειας, την οποία έπαψε να διεκδικεί ο Γιάννης Καλογρίτσας.

Στη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών ο Ιβάν Σαββίδης είχε καταθέσει ποσό 61,5 εκατ. ευρώ και το σχήμα του Alpha ποσό 61 εκατ. ευρώ.

Σε δήλωσή του στην ΕΡΤ ο κ. Σαββίδης δήλωσε έτοιμος να καταβάλει την πρώτη δόση εντός δύο – τριών ημερών.

Επίσης, επανέλαβε την πρόθεσή του να αποκτήσει τα κανάλια που δεν έλαβαν άδειες, προκειμένου να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αναστασοπούλου σε Πορτοσάλτε: «Όχι, Άρη μου, αυτό θα το πάρεις πίσω, δεν θα το απευθύνεις σε μένα, όχι!»

Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο ηθοποιός Χρήστος Πολίτης

Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης – Τέλος εποχής για την ελληνική τηλεόραση

Η Μοσάντ χαρακτηρίζει το Κατάρ πηγή πολεμικής υποκίνησης

Πέθανε ο ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ σε ηλικία 73 ετών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr