ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα σκαριά είναι το νομοσχέδιο που θα ελέγχει την αγορά του τηλεοπτικού χρόνου και την διαφήμιση, με στόχο να χτυπηθεί ο «τέταρτος πυλώνας της διαπλοκής».Την σχετική προαναγγελία έκανε μέσω της κρατικής τηλεόρασης ο ΓΓ Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος, ο οποίος μάλιστα διαχώρισε την ΕΡΤ από αυτή την αγορά.
Οπως είπε, κατά την προσωπική του άποψη η ΕΡΤ δεν θα πρέπει να παίρνει διαφήμιση, καθώς είναι ένα κανάλι με εξασφαλισμένα έσοδα και ο ρόλος της είναι να αποτελεί αντίβαρο πολιτισμού απέναντι στα ιδιωτικά κανάλια.
Ο έλεγχος θα γίνεται με τα μέσα που παρέχει η τεχνολογία, ώστε να παρακολουθούνται όλες οι ροές της διαφήμισης, κάτι που ήδη έγινε με τις διαφημίσεις των τραπεζών.
Απέρριψε εξάλλου τις αιτιάσεις της Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με την ΕΡΤ, λέγοντας ότι «μιλάει η ΝΔ, η οποία αύξησε κατά 30% το ανταποδοτικό τέλος» ενώ στη συνέχεια η διακυβέρνηση Σαμαρά έκλεισε την ΕΡΤ, το μόνο κανάλι που προσφέρει το 1,5% υπέρ των Ελλήνων δημιουργών.
«Να δούμε τελικά ποια ΕΡΤ θέλουμε» συμπλήρωσε ο κ. Κρέτσος.”























































