ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αργοσβήνει ο Σιμόν Πέρες – Επιδεινώθηκε ραγδαία η υγεία του

Αργοσβήνει ο Σιμόν Πέρες –  Επιδεινώθηκε ραγδαία η υγεία του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισραήλ, Σιμόν Πέρες,

Ραγδαία επιδείνωση παρουσίασε η υγεία του πρώην προέδρου του Ισραήλ Σιμόν Πέρες, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από δύο εβδομάδες. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένειά του έχει αρχίσει να τον αποχαιρετούν.

«Ο πρόεδρος είναι μεταξύ ζωής και θανάτου»

«Ο πρόεδρος είναι μεταξύ ζωής και θανάτου», είπε η πηγή αυτή που μίλησε ανώνυμα στο Γαλλικό Πρακτορείο. «Η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ δύσκολη. Οι γιατροί ανησυχούν», πρόσθεσε.

Ο 93χρονος Πέρες υπέστη αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο στις 13 Σεπτεμβρίου και παραμένει από τότε στο νοσοκομείο.

Είναι ο τελευταίος επιζών από τη γενιά των ιδρυτών του κράτους του Ισραήλ και ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές των συμφωνιών του Όσλο που υπογράφηκαν μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Το 1994 ο Πέρες τιμήθηκε με το Νόμπελ Ειρήνης, μαζί με τον Ιτζχάκ Ράμπιν και τον Γιάσεφ Αραφάτ για τον ρόλο που διαδραμάτισε στις διαπραγματεύσεις για την επίτευξη των συμφωνιών αυτών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βανς: «Ο λόγος που χάσαμε είναι ο πόλεμος» – Συμφωνεί ο γιος του Τραμπ

Ισραήλ: Εκδότης καλεί σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας

Η Συρία προετοιμάζεται για ισραηλινή επίθεση

Συναγερμός στη Σύρο για απειλή για βόμβα στο ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο «Crown Iris» – Εμπλοκή της Σιν Μπετ

Πρώην διευθυντής της Μοσάντ: «Ανώριμος» ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας Διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν (MBS)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr