ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ρωσία, Σεργκέι Λαβρόφ, Συρία, Τζον Κέρι, Χαλέπι,

















































Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι
Ο Ράαντ Σάαντ της Χαμάς σκοτώθηκε στη Γάζα
Παλμύρα: Τρεις Αμερικανοί νεκροί σε ενέδρα του ISIS κατά τη διάρκεια περιπολίας στη Συρία – Ο Τραμπ εξοργισμένος
Έλενα Κουντουρά: Ανεπαρκής και ανεύθυνη η κυβέρνηση στα κρίσιμα ζητήματα ενίσχυσης της ασφάλειας των αερομεταφορών, μετά και τη νέα παραπομπή
Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ηχηρό μήνυμα σε Ρωσία και Συρία έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, ο οποίος προειδοποίησε ότι θα διακοπούν οι συνομιλίες για τη συριακή κρίση αν δεν σταματήσουν οι επιδρομές στο Χαλέπι.
Όπως αναφέρει το Associated Press, ο Κέρι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ, στον οποίο διεμήνυσε πως θα τερματιστεί κάθε επαφή ΗΠΑ – Ρωσίας για τη Συρία αν η ρωσική και η συριακή κυβέρνηση συνεχίσουν τις επιθέσεις στο Χαλέπι.
Ο εκπρόσωπος του Κέρι, Τζον Κίρμπι, δήλωσε πως ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία του για τις επιθέσεις των ρωσικών και συριακών αεροσκαφών σε νοσοκομεία, στα δίκτυα παροχής ύδατος και άλλες εγκαταστάσεις στο Χαλέπι.
Ο Κίρμπι πρόσθεσε πως ο Κέρι δήλωσε στον Λαβρόφ πως οι ΗΠΑ θεωρούν υπεύθυνη τη Ρωσία για την χρήση βομβών για τη διάτρηση ισχυρά προστατευμένων στρατιωτικών στόχων (bunker-busting bomb) σε οικιστικές περιοχές.
Επιπλέον, ο εκπρόσωπός του, συμπλήρωσε πως οι ΗΠΑ προετοιμάζονται να διακόψουν τη διμερή συμφωνία με τη Ρωσία για τη Συρία, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η πρόταση για αντιτρομοκρατική συνεργασία, αν η Ρωσία δεν σταματήσει άμεσα την επίθεση στο Χαλέπι και αν δεν αποκαταστήσει την εκεχειρία.






















































