ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Reuters, ΑΕΠ - Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν, Δημόσιο Χρέος, Κρατικός Προϋπολογισμός, Πρωτογενές Πλεόνασμα,


















































Η Τουρκία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους της Ινδίας σε εξέγερση
ΗΠΑ: Μουσουλμάνοι κατέκλυσαν τις κάλπες της πρόωρης ψηφοφορίας στο Μίσιγκαν
Ο Αλ. Τσίπρας έριξε το γάντι στον Μητσοτάκη: Συκοφάντη! Μίλα με «ονόματα και διευθύνσεις τώρα»
Ο Τραμπ ανοίγει απευθείας δίαυλο Μόσχας-Κιέβου ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται
Πρώην διευθυντής της Μοσάντ: «Ανώριμος» ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας Διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν (MBS)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανάπτυξη της τάξης του 2,7% προβλέπεται στο προσχέδιο του ελληνικού προϋπολογισμού για το 2017, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, το οποίο επικαλείται κυβερνητικές πηγές.
Σύμφωνα με το πρακτορείο, πρόκειται για τον πρώτο προϋπολογισμό των τελευταίων επτά ετών, στον οποίο περιλαμβάνονται θετικοί ρυθμοί αύξησης του ΑΕΠ.
Για φέτος, η ύφεση αναμένεται να κλείσει στο 0,3%, ευθυγραμμιζόμενη με τους στόχους των δανειστών, παρότι η κυβέρνηση αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο οριακής ανάπτυξης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το πρωτογενές πλεόνασμα αναμένεται να υπερβεί τον φετινό στόχο του 0,5% ενώ όσον αφορά το επόμενο έτος, το προσχέδιο δεν περιλαμβάνει συγκεκριμένους αριθμούς.
Ειδικά για το δημόσιο χρέος, αναφέρει το πρακτορείο, προβλέπεται μείωση στο 175,8% του ΑΕΠ, έναντι 180% του ΑΕΠ φέτος.
Το προσχέδιο αναμένεται να εισαχθεί στη Βουλή, την προσεχή Δευτέρα.























































