ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντμίτρι Πεσκόφ, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εάν οι ρωσικές δυνάμεις δεν είχαν επέμβει στη Συρία, οι τζιχαντιστές θα έδρευαν σήμερα στη Δαμασκό, τόνισε την Παρασκευή η Ρωσία.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, τα αεροπορικά πλήγματα της Ρωσίας κατά εξτρεμιστών ισλαμιστών στη Συρία είχαν ως αποτέλεσμα «να μην εδρεύουν σήμερα στη Δαμασκό ούτε το Ισλαμικό Κράτος, ούτε η Αλ Κάιντα μέσω του Μετώπου Αλ Νούσρα».
Χαρακτήρισε δε τα στοιχεία που δίνει για τους θανάτους αμάχων στο Χαλέπι από την επίθεση ρωσικών και συριακών δυνάμεων το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, με έδρα στο Λονδίνο, ως «μη αξιόπιστα».
Στο τελευταίο να σημειωθεί ότι το περιβόητο Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι ένας τύπος που έχει μια ιστοσελίδα μόνος του, που την ενημερώνει από το σπίτι του σε βρετανικό έδαφος, και είναι γνωστό “φερέφωνο” των ισλαμιστών. Όλα τα άλλα είναι μια φάρσα.























































