ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο,


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας για τις εντός έδρας συναντήσεις του Παναθηναϊκού, καθώς διαπίστωσε προβλήματα στο «Απ. Νικολαΐδης», σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal.
Παράλληλα, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία επέβαλε βαριά τιμωρία σε Παναθηναϊκό και Μουμπάρακ Γουακάσο για τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ με τον Άγιαξ, στην πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης.
Όπως αναφέρει , οι «πράσινοι» έχουν τιμωρηθεί με πρόστιμο 61.000 ευρώ, ενώ ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής θα εκτίσει ποινή τριών αγωνιστικών για τη συμπεριφορά και την αποβολή του.
Οι «πράσινοι» διατηρούν πάντως το δικαίωμα της έφεσης, που μπορεί να μειώσει κατά μία αγωνιστική την ποινή του Γουακάσο.
Το πρόστιμο, αυτό επιβλήθηκε για τους εξής λόγους: Ανάρμοστη συμπεριφορά ομάδας (5 κάρτες και πλέον), ανεπαρκής οργάνωση, είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, καθυστερημένο εναρκτήριο λάκτισμα, μπλοκαρισμένες σκάλες (ασφάλεια – στάδια), άναμμα πυροτεχνημάτων, πέταγμα αντικειμένων, ανάρμοστη συμπεριφορά στελεχών και απευθείας κόκκινη κάρτα.























































