ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Ευνουχισμός,


















































Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
Οι ψεύτες του τουρκικού ΥΠΕΞ υποστηρίζουν ότι το 1821 οι Έλληνες επαναστάτες έσφαξαν «Τούρκους» στην Τριπολιτσά - Ποια είναι η
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκότωσε τον φίλο του και ακολούθως αφαίρεσε με μαχαίρι τα γεννητικά του όργανα. Το δικαστήριο έκρινε την υπόθεση, καταδίκασε τον δράστη, αλλά η ποινή περιορίστηκε στα 7 χρόνια κάθειρξη, από τα οποία μόλις τον 1,5 χρόνο θα περάσει στη φυλακή. Ποιο ήταν το ελαφρυντικό; Ο δράστης ήταν μεθυσμένος, κάτι που αποδείχθηκε στο δικαστήριο.
Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από δύο χρόνια (2014) στην πόλη Λίμπεργκ της Γερμανίας. Ένας 32χρονος άνδρας σκότωσε με μαχαίρι έναν 53χρονο φίλο του, αφού πρώτα είχαν μεθύσει, πίνοντας καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο 53χρονος, όντας μεθυσμένος, άρχισε να επιτίθεται σεξουαλικά στον 32χρονο και να τον αγγίζει στα γεννητικά του όργανα.
Ο νεαρός αντέδρασε, χτυπώντας πολλές φορές τον 53χρονο στο πρόσωπο, μέχρι να καταρρεύσει. Ακολούθως, πήρε ένα μαχαίρι και έκοψε τα γεννητικά όργανα του «φίλου» του.
Ο 32χρονος, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, θα εκτίσει 1,5 χρόνο στη φυλακή και το υπόλοιπο της ποινής του θα το περάσει σε ειδική ψυχιατρική κλινική αποτοξίνωσης.























































